Ontwerp en concept

 

Communiceren

Wij kunnen u adviseren en laten ‘praten’ - communiceren - met uw klanten en prospects. Door het vakmanschap van onze specialisten zijn wij in staat uw bedrijf te positioneren en te profileren in uw vakgebied. Of u nu een bedrijf wilt beginnen, net bent gestart of al jaren met uw bedrijfsactiviteiten aan de weg timmert. Wij helpen u verder op weg.

 

Eén kans

Een eerste indruk maak je maar één keer. Uw bedrijf krijgt dus maar één kans om zich goed te etaleren. En u als ondernemer krijgt maar één keer die kans om die eerste indruk te maken. Die moet dan ook goed zijn.

 

Werkgebied

De specialisten van Bastion X hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de wereld van reclame, marketing en communicatie. Diverse bedrijven (groot en MKB) en particulieren staat op de lijst van opdrachtgevers. We hebben er met succes projecten, promotionele en communicatiemiddelen voor ontwikkeld. Door onze ervaring en vakkennis heeft ons bureau inmiddels een bijzondere en vooral vaste klantenkring opgebouwd.

 

Naam

Bastion X Communicatie Partners is - de toevoeging in de bedrijfsnaam geeft het eigenlijk al aan - een samenwerking tussen en met verschillende specialisten. Bastion X is op deze manier heel goed in staat een totaalconcept te ontwikkelen. We gaan uit van het principe dat iedereen zijn eigen specifieke kwaliteiten en kennis moet inzetten. Ieder z’n vak.

 

Vakmanschap

In het bedrijfsleven komt het aan op vakmanschap. Ieder z’n vak. Schoenmaker houd je bij je leest. Dit geldt natuurlijk voor elk bedrijf. In deze tijd met alle snelle ontwikkelingen is het belangrijker dan ooit om je te focussen op waar je als bedrijf goed in bent. En laat dan de communicatie over aan de specialist, Bastion X.

 

Uitgeverij en media

De kennis en ervaring waren er al; nu is ook de discipline van uitgeverij aan het totaalconcept toegevoegd. Naast eigen uitgaves, zoals (lifestyle) magazines, Bevrijdingskrant en Woonkrant - verzorgt het bureau eveneens in opdracht bladen. Als onderdeel van het concept of als uitgave op zich. 

 

Totaal én op maat

Een marketingplan en de daarbij horende strategie. Exact op maat gesneden. Dat is het werk van Bastion X. Het strategisch plan krijgt een creatieve conceptmatige invulling. Een ontwerp is niet af zonder spitsvondige tekst. Een slogan (heading) en/of een pay-off moet duidelijk maken welke dienst of product uw bedrijf aanbiedt. De boodschap die uw bedrijf wil communiceren, verpakken we in een creatief concept. Een beeld, zoals een illustratie, een foto, een icoon of een typografische oplossing, versterkt het communicatiemiddel. Welke middelen we inzetten en welke het beste bij uw bedrijf en uzelf passen, bespreken we uiteraard samen met u!

 

Disciplines

• Marketing & strategie

• (Totaal)concept

• Ontwerp & opmaak

• Copy (redactie en redigeren)

• Foto & illustratie

• Drukwerk

• Point-of-sale materiaal

• Webdesign & webbouw

• Social media

• Gimmicks & give-aways